Huisdieren op onze camperplaats. Onze camperplaats waar honden en katten gewoon welkom zijn
Heeft u een hond of kat… Dan is de Camperplaats IndeVerte een vakantieparadijs voor uw viervoeter. Waarom iets rekenen voor een hond of kat. ?? Die zijn bij ons wel gewoon gratis. !! Dat scheelt u verblijfskosten. Uiteraard moet het voor iedereen leuk en veilig blijven. Lees daarom aandachtig de Tabs onder in de site.

Op het terrein gaan de honden aan de lijn !
Bij loslopen hebben wij de ervaring dan men toch de hond niet in de gaten houdt en keutel gaat leggen. Ook kan uw hond ongewenst de buurman bezoeken. Neem een grote honden bench mee . Soort schapen gaas om uw camper.

Laat nooit honden achter in uw camper als u gaat fietsen.
Uw hond ziet dit als ander terrein en hoort ook andere geluiden. Honden slaan aan en gaan blaffen of janken. Bij hittegevaar laten wij de hond bevrijden door de brandweer. Ga voorbereid op weg en zadel uw mede-camperaar niet op met uw problemen.

Dag van vertrek.. Laat uw plek weer schoon achter !!
U kampeert op privéterrein dat wij graag schoon houden. Heeft u een hond.. kijk of er geen uitwerpselen langs of onder uw camper liggen. U bent verantwoordelijk voor uw hond.. Houd deze altijd in de gaten, daarom check ook zelf uw plek op dag van aankomst. geef oneffenheden door !!

Geen riemen of touwen aan bomen, struiken of omheiningpalen. !!
* Tip. Neem een langere looplijn mee die u evt kan vastzetten met een grondpen of aan uw dissel. Bij voorbaat hartelijk dank

Menu