Camperplaats IndeVerte zonder kinderen
IndeVerte is totaal ongeschikt voor kinderen.
Waarom.. Dit is ooit de fout geweest van de ouders zelf.. Ze namen hun kids mee naar een plek waar totaal niks voor ze te doen is.
Door schade,verveling, balspelen = deuken in campers,, herrie en overlast naar ander camperaars hebben wij gekozen voor een plek voor camperaars die zonder kinderen willen kamperen.
Accepteer dit !! Er zijn ook camperaars die rust willen.

Kindervrije camperplaats camping voor de rustzoeker
Onze locatie is bijzonder en ecologisch ingericht. Totaal niet geschikt voor kinderen omdat het terrein uit een groot deel bestaat uit bloemweide ( kostbare bewerking en duurzaam ingericht. ) Aangezien de meeste kinderen willen spelen en ravotten raden wij u aan een geschikte camperplaats of camping te bezoeken waar uw kind zijn ei kwijt kan.

Geen kinderen onder de 16 jaar.
Hier zijn wij strikt op ! Bovendien is dit privé grond waarbij wij en de camperaars een eigen doelgroep kiest zonder kinderen (=16 jaar en jonger geen toegang).

Dus ook bezoek. 
Let op.. dit geldt dus ook voor bezoek met kids, baby’s enz.!
Gun ook een andere doelgroep de rust zonder kids. U heeft immers keuze tussen duizenden andere opties.

Maar het is lekker goedkoop
Voor de meeste ouders is het de reden om een camperplaats uit te kiezen. Men betaald immers uitsluitend de staanplaats en geen kids. Lekker goedkoop en laat maar lopen.
Kies nu eens een locatie voor uw kids. ! Spaar even door en gun uw kinderen ook plezier. Bezoek eens een camping die uw kinderen leuk vinden. Denk ook eens aan de ander op een camperplaats die rust wil.

Campings en camperplaatsen wel leuk voor kinderen. 
Er zijn zelfs speciale campings of camperplaatsen die speciaal ontworpen zijn voor kinderen. Neem eens de tijd voor uw kids en surf door naar een leuke website waar u erg veel keuze heeft.

U moet eens wat over hebben voor uw kids. 
Het kost inderdaad soms wat meer geld en u moet daar betalen voor kinderen maar dat moet u er ook voor over hebben.
Zie website:  Kindercampings.nl

Menu